Ποιοί είμαστε

Η ιδέα μας ξεκίνησε από την αγάπη και το πάθος μας για τις τσάντες και τα κοσμήματα. Ανοίξαμε το φυσικό μας κατάστημα τον Οκτώβριο του 2017, μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με το χώρο του χειροποίητου.

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσετε μαζί μας την πιο κομψή σας και ιδιαίτερη εμφάνιση. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σ’ εσάς ελληνικής κατασκευής χειροποίητα αντικείμενα, κυρίως πλεκτές και δερμάτινες τσάντες και πορτοφόλια, αλλά και πλεκτά αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, αλλά και αντικείμενα διακόσμησης όπως είναι οι πίνακες ζωγραφικής.

Τα προϊόντα είναι δικής μας κατασκευής, σε υψηλή ποιότητα και λογικές τιμές.  Είναι όλα φτιαγμένα από εμάς τους ίδιους στο εργαστήριό μας, κυρίως με δικά μας πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια, ακολουθώντας πάντα τη μόδα και την τάση της εποχής. Ακόμη και τα έργα των ελάχιστων ανθρώπων που έχουμε επιλέξει να συνεργαστούμε μαζί τους είναι πρωτότυπα, χειροποίητα, με μοναδικό το καθένα στυλ.

Περιηγηθείτε με ασφάλεια στο Katerinas.gr και αγοράστε προϊόντα που σας ταιριάζουν, γνωρίζοντας πως αυτά που επιλέγετε είναι μοναδικά, χειροποίητα, φτιαγμένα από ελληνικά χέρια, με σεβασμό στο χειροποίητο και στον τελικό καταναλωτή. Δημιουργήστε το δικό σας στυλ, και αφεθείτε στη μοναδικότητα του χειροποίητου. Ακόμη και αν δε βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, είμαστε εδώ για να το δημιουργήσουμε για εσάς, όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί.